Informations générales

Als u vragen heeft over uw account, wachtwoord, factuuradres, of als u een technisch probleem hebt, ga naar onze veelgestelde Vragen en support pagina ' s.

Nieuwe CameraLux?

Welkom bij CameraLux, de beste site voor de live cams! Op CameraLux, kunt u kijken naar live webcams met amateur modellen en echte pornosterren, en je kunt chatten met hen! Alle chats en video ' s zijn live (tenzij u een vooraf opgenomen voorstelling). Je kunt chatten met een model, of je kan gewoon kijken hoe ze het uitvoeren van een eigen show voor u!

Hieronder vindt u veelgestelde vragen en oplossingen voor veelvoorkomende CameraLux problemen. Neem dan gerust contact op met onze live klantenservice met uw vragen en problemen

Veelgestelde Vragen

Welkom bij CameraLux FAQ. We hebben de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen. Als u geen oplossing vindt voor uw probleem, neem contact op met de klantenservice voor de snelle respons.

VEELGESTELDE VRAGEN

Klantenservice

Als uw vraag niet beantwoord wordt, of als u een technisch probleem hebt, de vertegenwoordigers van onze klantenservice staan 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar te helpen.

NEEM CONTACT OP MET ONZE KLANTENSERVICE

Facturering Klantenservice

Wij bieden discrete facturatie voor onze klanten. Mocht u besluiten om een van de duidelijk aangegeven betaalde diensten uw rekeningoverzicht verschijnt een van de volgende handelingen uit:

  • Epoch.com*cameralux
  • SEGPAY*LUX
  • CCBILL.COM
  • Conteudo1u2wn3
  • WirecardLUX

Epoch Factureringsondersteuning

Bezoek http://www.epoch.com

Alsjeblieft segpay factureringsondersteuning

Bezoek https://cs.segpay.com/