Gold Shows

Wil je een extra speciale show op CameraLux? Bekijk onze "Gold Shows" en we beloven u dat u niet teleurgesteld zult zijn. 'Gold Shows' zijn exclusieve shows die door webcammodellen zijn gemaakt om hun speciale talenten te laten zien. Dit zijn live shows, maar de inhoud wordt gekozen door de modellen. Je hebt credits nodig om deel te nemen. Deze "Gold Shows" zijn echt wild, je kunt ze niet missen!

Geen van gold shows nog

Wat is een GOLD SHOW?

Een "Gold Show" is een prepaid-show. Het model bepaalt wat hij gaat doen in zijn show, hoe lang het duurt en hoeveel leden kunnen deelnemen. Het model stelt een aantal "credits" in die ze willen ontvangen voordat de show begint en hoe lang ze wachten om dat doel te bereiken. Het model kan ervoor kiezen om de show te starten voordat het doel is bereikt, of ze kunnen ervoor kiezen om te annuleren. Als een model een show annuleert, worden alle leden terugbetaald en ontvangt het model niets.

De inhoud van de "Gold Show" wordt bepaald door het model. Kijkers kunnen met elkaar chatten, maar de modellen chatten niet met kijkers, ze richten zich op het maken van een superhete en opwindende XXX-show. Zodra de show is begonnen, worden alle leden die hebben betaald, naar een exclusieve chatroom gebracht waar de show zal plaatsvinden. Als je wilt, kun je bijdragen door meer te betalen dan het minimum aantal credits, als je wilt dat de show sneller begint. Toeschouwers kunnen de show betreden en verlaten als ze eenmaal hebben betaald, en toeschouwers kunnen op elk moment betalen als ze eenmaal zijn begonnen. Restituties worden alleen gegeven als een model een show annuleert, de show niet beëindigt of als er een verbindingsprobleem is.